Bescuit de clares


Una recepta dolceta i primaveral per aquest cap de setmana.
Perfecta per aprofitar les clares d’ou que no en sabem que fer.


Ingredients:
120gr. de sucre
120gr.de farina
1 sobre de royal
5 clares d’ou (les que em van sobrar de fer la crema Catalana)
60gr. de mantega a temperatura ambient
Maduixes
Sucre moré

Encenem el forn a 180°, escalfor a dalt i a baix.

Tamisem la farina i afegim el llevat.
Barregem la mantega i el sucre.
Batem les clares a punt de neu.
Ho mesclem tot amb la farina incorporant poc a poc.
Suquem un motlle amb mantega i afegim la barreja.
Posem per damunt les maduixes netes i acabem posant sucre moré per damunt de les maduixes.

Ho posem al forn un 25 minuts.


 M'AGRADARIA AGRAIR ELS DOS PREMIS QUE HE REBUT AQUESTA SETMANA PER PART DEL JORDI JORDAN I DE LA GEMMA. MOLTISSIMES GRÀCIES COMPANYS, M'HEU FET MOLT CONTENTA! UNA ABRAÇADA BEN FORTA.

Comentaris

  1. oooohh que facil !! i amb maduixetes!!! una recepta per apuntar-se!! petons guapi

    ResponElimina
  2. T'ha quedat molt bé, encara no m'hi he posat amb les maduixes, la temptació és massa forta. D'aquesta setmana no passa.
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Quina deliciosa temptació! Jo també tinc moltes clares a la nevera...;-D

    ResponElimina
  4. Una manera estupenda d'aprofitar les clares... Quedn molt bons ... i menys colesterol. Petons

    ResponElimina
  5. I a part d'aprofitar les clares, rebaixes els greixos una barbaritat, al no posar els rovells.
    Genial. Prenc nota!
    Una abraçada

    ResponElimina
  6. Genial per aprofitar les clares, a mi em fa una mica de cosa comprar les clares envasades...
    Petons i bona setmana.

    ResponElimina
  7. Boníssim i suau ....vaig a preparar cafè i t'acompanyo .....esperam !!!!
    petons guapi.

    ResponElimina
  8. Guarda-me'n un trosset! Si us plau!
    Petons.
    Eduard.

    ResponElimina
  9. Per aprofitar les clares també vaig fer el Angel Food Cake. Amb aquestes maduixes ha de ser deliciós!

    ResponElimina
  10. wowwwwww que delicia... es que las fresas son tan super tentadoras!!! hummm que antojazo que me has provocado!!! Besitos

    ResponElimina
  11. Mmmmmm, quina pinta! Es veu super flonjo!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.

Entrades populars