Llenties al curry i poma
Aquesta recepta entrava dins de
la meva llista de pendents, en aquesta llista en tinc unes quantes d’acumulades,
cada cop és més llarga jejjej. I sabia que no podia passar l’hivern
sense provar-la.
Així quan en La recepta del 15
aquest mes ens proposaven cuinar amb llenties, no m’ho vaig pensar i des del
primer moment vaig decidir fer aquesta recepta, i finalment poder descartar una
recepta més de la llista.
Aquesta recepta l’he tret del
bloc d’una cuinera molt original i que m’inspira moltíssim, Igloo cooking. I he
de dir que la recepta no m’ha decebut, estava boníssima! A part de sana i molt
fàcil! Des d’ara entra a formar part del meu receptari habitual.
Aquí us deixo amb la recepta.
Ingredients:
Per coure les llenties:
300 g de llenties
1 ceba
1 dent d'all
Llorer, farigola i julivert
3 claus
Sal i pebre
Per al sofregit:
1 ceba
1 poma Golden
1 cullerada de curri
4 cullerades d'oli
8 cullerades de nata
Posem a remullar les llenties, en suficient aigua, la nit anterior.
Per coure les llenties:
300 g de llenties
1 ceba
1 dent d'all
Llorer, farigola i julivert
3 claus
Sal i pebre
Per al sofregit:
1 ceba
1 poma Golden
1 cullerada de curri
4 cullerades d'oli
8 cullerades de nata
Posem a remullar les llenties, en suficient aigua, la nit anterior.
Escorrem les llenties, les rentem bé i les coem, en
una cassola durant 40 0 45 minuts o en una olla a pressió durant 15 minuts, juntament
amb la ceba, l'all, llorer, farigola, julivert, els claus, sal i pebre.
En una paella, posem a sofregir la ceba amb la poma i al final afegim el curri sense deixar de remenar.
Ho incorporem a les llenties i deixem uns minuts, que s’integri, rectifiquem de sal i afegim la nata, deixem uns minuts més barrejant i llest.
En una paella, posem a sofregir la ceba amb la poma i al final afegim el curri sense deixar de remenar.
Ho incorporem a les llenties i deixem uns minuts, que s’integri, rectifiquem de sal i afegim la nata, deixem uns minuts més barrejant i llest.
Roser guapa, yo tambien me quedé prendada de la receta de Nieves, aunque aun no la he hecho.
ResponEliminaA ti te ha quedado deliciosa, vaya aspecto mas bueno que tiene.
Un beso
Que buena pinta...y con la manzana tienen que estar muy ricas...besos
ResponEliminaTienen una pinta excelente esas lentejas
ResponEliminame quedo para seguir tu cocina
un aludo
pepe
Roser, tots els ingredients que hi poses em semblen una magnífica proposta. A veure si un dia m'animo i et faig cas per provar-les així. Petons
ResponEliminaUmm, con la manzana no las he probado nunca...seguro que me gusta.
ResponEliminaBesos
¡me encanta las lentejas así! Te han quedado geniales.
ResponEliminaQue lentejas tan ricas tengo que animarme a hacerlas con curry algún día besos
ResponEliminaHolaa Roser, guapa! no sabes que ilusión más grande me ha hecho que hayas hecho una receta mía... es que de hecho no creo que pueda haber nada mejor en este mundo de los blogs de cocina donde estamos, esto sí que te da ánimos para seguir adelante! Por otro lado, lo que dices de mi me ha emocionado muchísimo,tú sabes que la admiración es mutua, pués tú también eres una gran inspiración para mi, por eso siempre ando por tu cocina, traductor en mano incluido ;-) Muchas, muchísimas gracias!Y por último, me encanta que te haya gustado el plato, a mi me gusta muchísimo pués es un plato sano y económico, una manera distinta de comer legumbres y eso yo creo que siempre es interesante!! Un beso,
ResponEliminaNieves.
Roser, una combinació bonissima!!!!!!
ResponEliminaMmm unes llenties delicioses!! m'agrada el toc de curri que li has donat! segur que li queda genial!! petonets
ResponEliminaDoncs ha de ser molt bona aquesta combinació, l'haurem de provar! A banda, com bé dius, de fàcil i sana... què més es pot demanar?
ResponEliminaMoltes gràcies per participar maca!
Petons
Sandra
qué ricas y originales con la manzana, me encantan
ResponEliminaBess
Quina barreja més espectacular!!! han de ser boníssimes!!!
ResponEliminaPetons,
Olga
una mezcla nueva para mi me gusta la manzana y el toque de curry
ResponEliminapeto
Roser, Com ja t'he comentat al meu bloc aquesta me l'apunte per fer-la! M'encanten els curris i la poma li deu donar un toc boníssim! Petons,
ResponEliminaMarta
Qué bones amb curry! la poma combina genial amb les espècies picantones. No ho he probat mai però deu tenir un gust boníssim!
ResponEliminaPetonets i moltes gràcies per la visita, Roser ;-)
Amb poma i curry, em sembla que aquesta recepta m'agradarà molt! I això que no sóc molt de llenties.
ResponEliminaUna abraçada
poma i curry??? sóc adicta a aquesta combinació! jajajajaja, i amb pinya també, però no l'he tastat mai amb llenties. petonets
ResponEliminaQuebò, no les he provat pero no tardarè !!!!!!!aixo te molt bona pinta !!!!!
ResponEliminaPetonets.
Molt bones Roser!!!! convinar curry i poma, una molt bona idea. Si dius que t´han agradat les provarem.. Petons,
ResponEliminaMolt original barrejar la poma amb les llenties! Aquest plat deu estar de vici!! Petons
ResponEliminaMmmm quina proposta més interessant Incorporar fruita a les llenties, com ens agrada a ESfruita!
ResponEliminaUs animem a passar-vos pel nou bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdures de qualitat.
http://www.esfruita.com/assessorem
També us recordem que si cliqueu "m'agrada" a la pàgina de Facebook d'ESfruita obtindreu un 25% de descompte en la primera compra! facebook.com/Esfruita
El curri m'agrada molt i fa temps que tinc ganes de posar poma a plats salats.
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana.
Oh, quina combinació més original, no se m'hauria acudit mai! A casa ens encanta el curri i amb la poma queda molt bé. Ho provaré ;)
ResponEliminaMadre mía!!, esto tiene que estar buenísimo!!, me encanta la combinación, seguro que lo pruebo, muchas gracias Roser!!
ResponElimina:-)
Un abrazo!!
Els ingredients principals m'encanten.. així que aquest plat és el meu!!!!! Petonets
ResponElimina