Crema Catalana – Crema de Sant Josep
Avui es Sant Josep i moltes felicitats a tots!!! I felicitats a tots els
pares!
Per aquest motiu he volgut cuinar la crema típica d’aquest dia, i com que
al meu Josep li agrada molt és el meu regalet per celebrar-ho.
Aquí us ensenyo la recepta recent feta, no he tingut temps quasi ni de
deixar-la refredar!
Ingredients:
1 litre de llet
5 rovells d’ou
150gr. de sucre
40gr. de maizena
1 branca de canyella
Pela de llimó (només la part groga)
Sucre morè per cremar
Posar una mica de llet en un vol i diluir-hi la maizena.
En un cassó posar la resta de la llet i tots els ingredients menys els ous.
I escalfar.
Mentre, afegir els rovells al vol amb la llet i la maizena i batre.
Quan la llet del cassó arrenqui el bull, retirar i afegir tota la barreja
amb els ous.
Tornar a escalfar i barrejar, i quan arrenqui el bull un altre cop ja ho
podem retirar i repartir pels
recipients. Retirar la pell de llimona i la canyella.
Quan estigui fred posar sucre per damunt i cremar.
Es que amb la crema la temptació és molt gran, eh? La crema catalana sempre té èxit.
ResponEliminammm, tot un clàssic! sí senyor! Jo la prepararé demà en versió escuma, que queda molt fina i melosa.
ResponEliminaLes teves cassoletes t'han quedat molt llamineres...felicitats al teu Josep! jeje!
Molt bona la teva crema, i molt clàssica, tal com mana!
ResponEliminaFelicitats al teu Josep! jeje!
Molt bona Roser! M'ha agradat això del sucre morè per cremar. petonet!
ResponEliminaavui no en pot faltar!!! ;P petonets
ResponEliminaDigues que sí avui toca crema !!!!y aquesta de primera categoría !!!! felicitats !!!!!
ResponEliminaPetonets.
Me encanta esta cremita!!!
ResponEliminaUn besito
Avui si alguna cosa he aprés és que la crema catalana és típica d'avui! no ho sabia!!
ResponEliminasi que es bona si aquesta crema....jo tambe me la menjo mig-calenta jajajja!!! no mi puc resistir!! petons
ResponElimina¡Qué rica con ese caramelo por encima! Besos.
ResponEliminaUMMMMMM, la tipica y bonissima crema de Sant Josep.
ResponEliminaQue ricura de crema, me parece deliciosa!!! Saludos
ResponEliminaAvui es un postre ideal!!! M'encanta!!!
ResponEliminaUn petonas
Sònia
De-li-ci-o-sa!!!!!
ResponEliminaMe llevo esta deliciosa receta, me ha encantado y nunca la he echo
Un beso
que buena que es,te ha quedado fantastica
ResponEliminapeto
Fa molt bona pinta! Un bon regal.
ResponEliminaPetons.
buenísima esa crema, para empezar y no acabar
ResponEliminaBesos
jo també vaig fer crema catalana, però diumenge que va venir la familia.
ResponEliminafa temps que a sota de la cassoleta li poso puré de poma, ho vaig veure amb una revista i desde llavorens sempre faig així la crema. Està molt bona, si t'agrada la poma es clar
petons
Que bona!!! Segur que estava per llepar-se els dits!!
ResponEliminaPassat per casa que tens un regal!!!
ResponEliminaRoser!! ;)
Aquesta crema jo tampoc l'hagués deixat refredar... Fa un goig!!!
ResponEliminapetonets
Quina pinta!! M'encanta la crema catalana, t'ha quedat perfecta.
ResponEliminaPetons
Liebster Blog!
ResponEliminaEnhorabona pel blog i per les receptes, aquesta en concret no puc deixar de provar-la!! quina pinta... a mem si m'animo. Si em surt bé t'envio foto!
ResponEliminabesines!