Cigrons amb espinacs
Ingredients per 2 persones:
1 pot cigrons
2 bosses espinacs llestos per cuinar
1 ceba
2 alls
7 cullerades tomàquet triturat
Mig got de vi blanc
Pebre negre
Pebre vermell (picant en el meu cas)
Oli d’oliva
Pelar
i tallar la ceba i l’all ben petit i posar a cuinar en una paella.
Afegir
els espinacs, poc a poc perquè en un principi ompliran tota la paella però a
mesura que es van fent es torna molt petit.
Quan
hagi reduït l’aigua que han soltat, afegim els cigrons, el vi i els pebres i cuinem
durant uns minuts fins que redueixi el vi.
Després
afegim el tomàquet i cuinem uns 5 minuts més o menys.
Una bona combinació...M´encanten els cigrons.
ResponEliminafa dies que no faig, aquest plat, ummmm, está delicios
ResponEliminaés un plat que m'agrada mooolt i fa molt de temps que no el faig!! me n'han fet recordar, amb lo saludable que es...
ResponEliminaA mi m'agrada molt aquesta combinació: bona i sana!
ResponEliminaPetons.
mira!! aquest va ser també el meu sopar d'ahir... alguns dies ho faig amb algunes panses per sobre i.. rebó!!
ResponEliminaUn plat ben ple de vitamines!!! els cigrons no m'agraden, però amb espinacs potser sí!!! ;) petonets
ResponEliminaM'has recordat com la LOLINES que haig de fer aquest plat que fa molt de temps no preparo.
ResponEliminaPero si el faig com el teu de ben segur que GAUDIRÉ MOLT, perque té uns ingredients MOLT SABOROSOS!!
GRACIES MACA UNA FORTA ABRAÇADA:)
ohhhh esta es una de esas comidas que me hacen sentir bien ipso facto! me encanta! besitos guapa!
ResponEliminaM'encanten els cigrons amb espinacs, ara ens ho estem aficionant molt i els fem en plan guisadets amb més caldet i també són deliciosos!
ResponEliminaPetons
Sandra
M'encanta aquest plat.
ResponEliminano ne he fet mai de sigrons amb espinacs pero esta setmana toca perque me vaig equivoca al comprar , volia comprar bledes i vai agafar espinacs es el moment de provar aquesta recepta que pinta be
ResponEliminaJo la faig tot sovint aquesta recepta. Ens encanta!!
ResponElimina