Truites mexicanes d’albergínia aromàtica
Ingredients per 3 persones:
2 albergínies
1 ceba
1 all
Suc de 1/5 llimó
½ culleradeta d’espècies ras
al hanout
2 cullerades de vi Pedro Jiménez
Nata per cuinar 100ml.
Oli d’oliva
6 truites mexicanes
Formatge d’ovella
Alfàbrega seca
Pelar l’all i la ceba i tallar ben finet,
posar en una paella amb un rajolí d’oli. Fer fins que estigui transparent, i
afegir les albergínies (no cal pelar-les del tot, es pot deixar algun costat
sense pelar) tallades a daus petits, i anar remenant de tant en tant fins que
estiguin fetes, després afegir el suc de llimó i el vi, remenar uns minuts i
afegir les espècies; remenar uns minuts més i afegir la nata. Deixar reduir uns
4 o 5 minuts.
Quan estigui ja podem omplir les truites amb
una mica de farcit posem una mica de formatge per damunt i les dobleguem de
manera que sigui fàcil de menjar amb les mans.repartir una mica d'alfàbrega seca per damunt.
Una altra alternativa és servir el farcit en un plat, el formatge en una
altre i a part les truites. S’explica als comensals com enrotllar les truites i
que cadascú s’ho prepari!!
Bon profit!!
Que bones Roser!!! Tenen una pinta increible!!!
ResponEliminaPetonets
Fa molt temps que no faig res Mexicà... aquesta proposta amb alberginia l'hauré de tastar!!! molt bona idea. Petonets guapa
ResponEliminaGUauuu quina bona idea que m'has donat! m'encanta el menjar mexicà! m'apassiona!! on has trobat el ras al hanout??!! em sembla una troballa trobar aqeustes especies!! petons
ResponEliminaohhhhh vaya tortitas mexicanas más ricas y originales!!! quiero probarlas yaaaa! besitos
ResponEliminaHe de tastar aquestes espècies, ja les he vist alguna vegada i estic intrigada.
ResponEliminaPetons.
Es un plat amb sabors mexicans per la truita i amb sabors de marraquesh pel ras el hanout.
ResponEliminaRoser aquestes espècies me les va portar la meva germana de marrakesh, i no se si és molt difícil de trovar-les per aqui...
Òstres, Roser, quina bona pinta que tenen aquestes tortas. I amb les espècies han de tenir un aroma i un sabor deliciós. M'encanten!
ResponEliminaPetonets!
Anna
Viva México!! amb una coronita ja són brutals.
ResponEliminasegur que tenem que estar deliciosament aromàtiques...iamb una coronita .....bufff!!!
ResponEliminaQué rica combinación de sabores, tortillas mejicanas, especias marroqíes y un vinito muy español. Qué viva la globalización !!!
ResponEliminaUna idea genial per un sopar , molt bé!!!
ResponEliminaUNPETO; BON NADAL!!!