Paella d’arròs amb peix i marisc
Avui és 11 del 11 del 11!!! M'encanta, m'agraden molt els números imparells i el número 11 és el numero de la meva família, sempre ho diu ma mare.
Avui és un dia rodó!!
Avui és un dia rodó!!
I a més ja tornem a ser divendres, i aquest cap de
setmana tinc festa!! Encara que ja el tinc bastant ocupat, perfecte a gaudir!!
Així doncs que millor que una recepta genial
pel cap de setmana, em va quedar boníssim!!
Ingredients per 3-4 persones:
250gr. d’arròs
Gambes al gust
Musclos al gust
100gr. de sípia tallada a daus
¾ de got de vi blanc
Caldo d’haver bullit els musclos + una mica de
compra de peix (el truc perquè em sortís deliciós vaig descobrir que va ser el
caldo dels musclos, queda un gust extraordinari)
2 cullerades de salsa de tomàquet, o tomàquet
triturat
1 culleradeta de pebre vermell picant
1 ceba
1 all
Una picada feta amb un all i julivert (també
és un truc que queda molt bo)
Oli d’oliva
Sal, si cal corregir
Posem a escalfar els dos caldos junts.
En una paella o cassola ampla posar una mica d’oli
i saltejar la sípia, retirar i saltejar les gambes, retirar.
Afegir a la mateixa cassola la ceba i l’all
ben finets i cuinar fins que estigui ben tendret, afegir la sípia i el vi,
deixar reduir, afegir el tomàquet i el pebre vermell i deixar uns minuts.
Ja podem posar l’arròs, removem uns minuts i
afegim el caldo. La mida del caldo la faig, tres cops la mida de l’arròs, és a
dir, si l’arròs ocupa un got, hi poso tres gots de caldo. De vegades, però
afegeixo una mica més de caldo durant la cocció, segons com ho veig.
Deixar coure durant 10 minuts (durant aquests
corregir de sal, si cal i es pot afegir aigua, si cal també), llavors afegir, els
musclos i les gambes i deixar uns 5 minuts més, afegir la picada i en uns 3-5
minuts ja estarà llest. Si es deixa reposar 5 minuts tapat amb un drap, queda millor.
I ara
unes fotos de les paelles tan perfectes que fa la meva germana, és una experta,
li queden delicioses, és poc, espectacular!!!
Arròs caldós amb llamàntol
Arròs amb montanya de clasca!! Vam disfrutar......
Ja ho crec que jo també disfrutaría d'aquestos ARROÇOS nena!!!
ResponEliminaPuc imaginar el gustet tan bó que deixa anar el MARISC
En fi, com sempre receptes AMB FUNDAMENT com diría el nostre amic ARGUIÑANO
PETONS MACA:)
Esos berberechos ¡Por Dios! Buenísima, Roser. Besos.
ResponEliminaCom us cuideu a la familia!
ResponEliminaGaudeix del cap de setmana.
Petons.
T'ha quedat impresionant! m'agrada molt aquest tipus de recepta pero mai tinc temps per fer-lo!! disfruta del cap de setmana guapi! petons
ResponElimina¡qué buena pinta!
ResponEliminahummm que delicia! me encanta, si es que las fotos están para comerselas!! con todo ese marisquito... hummm!!! Besos y feliz finde!
ResponEliminaArròs?! Aquí que venim els de la Bordeta!! Quina pinta!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Hola Roser, Bon dia i bona pluja.
ResponEliminaAcabo de entrar en tu blog, "de casualidad" y me quedo.
ESTAS PAELLAS CON ESPECTACULARES.
saps que no n'he fet mai???? a veure si m'hi poso!!! petonets
ResponEliminaRoser, tu arrocito tiene un aspecto buenísimo. Veo que es cosa de familia ¿no?
ResponEliminaHi, I wish for to subscribe for this webpage to get latest updates, therefore where
ResponEliminacan i do it please help.
my site ... click here