Magdalenes
Ja estem a cap de setmana!! Però depèn de la setmana
ni ho noto, ja que me’l passo treballant els dos dies.
Per aquest motiu s’ha d’intentar gaudir el
millor possible els moments curts i que millor que fer unes delicioses
magdalenes amb uns ajudants esplèndids, els meus nevodets!!!
Que passeu bon cap de setmana!!
Ingredients:
3 ous
150gr. de sucre
175gr. de farina
100gr. d’oli de gira-sol
1 sobre de llevat (Royal)
Mantega per sucar els motlles
Una mica de sucre moreno per repartir per damunt.
Trossets de xocolata, cors de sucre o el que
vulgueu.
Posar a escalfar el forn a 180°, amb l’opció de dalt i de baix.
En un vol, barrejar amb unes varetes
manualment, el sucre i els ous, després afegir la farina, el llevat i l’oli i
barrejar fins que quedi homogeni.
Sucar els motlles amb la mantega.
Ara ja podem omplir els motlles, i ho farem
fins la meitat. Amb compte, a les mans no s'ha domplir!! jjejjje
Quan estiguin el anem posant a la bandeja del forn i repartim
una mica de sucre moreno per damunt de les magdalenes. Si voleu ho podeu decorar amb altres
ingredients que us agradi, com els que us proposo, per donar un toc de color.
Ja ho podem posar dins
al forn.
Les deixarem fer fins que agafin un color
daurat per damunt i si punxem surt net. Uns 20 o 25 minuts.
A gaudir!!!
que monada de moldes!!!! ajajajaj
ResponEliminaY seguro que estan super buenas!! besos
Hola Roser, vaya cocineros más super guays te has buscado!! que guapísimos que son! oyeee y esas magdalenas que graciosas y divertidas, me encantan!
ResponEliminaBesos guapa y feliz fin de semana!
Nieves.
http://igloocooking.blogspot.com
Sempre s'ha de gaudir, mentre estudiem, treballem o no fem res, s'ha de disfrutar la vida, i que millor que començant amb aquest esmorzar tan deliciós i original! quins motlles més xulus!! petons
ResponEliminaAmb el nebots les magdalenes surten més bones, oi? Ho sé perquè en tinc constància...Qué amoroses t' ha sortit!
ResponEliminaamb aquestaes ajudes que tens tan simpatics i aixerits segur que no et va tocar preocupar de res, si te hu vas pasar be, jeje.molts petons
ResponEliminaQue moldes tan monos. Te han quedado muy bonitas con esas formas.
ResponEliminaabrazos.
Segur que van estar encantats d'ajudar-te, les deurien trobar boníssimes!
ResponEliminaI tant que s'ha de gaudir d'aquests moments.
Petons.
bon cap de setmana per a tu també!! tant si el tens de lleure, i més encara,... si no
ResponEliminamagnifiques magdalenes
Segur que aquesta parelleta s'ho va passar la mar de bé! i quines magdalenes més bones!
ResponEliminaTe mereces este premio y muchos más!!!
ResponEliminahttp://igloocooking.blogspot.com/2011/11/best-blog.html