Cabdells d’enciam amb picada i pinxos
Es molt senzill ja ho veieu, però l’enciam amb
la picadeta queda boníssim i per acompanyar, qualsevol pinxet que se us ocorri.
Aquests són amb sorpresa!
Ingredients per 1 persona:
1 cabdell i mig d’enciam
½ Ceba petita
½ Pebrot verd
1 Pebrot vermell del piquillo
3 o 4 Olives
2 tallades de pernil salat
2 talls de formatge brie, de cabra...o el que
us vingui més de gust
2 torradetes
Oli d’oliva verge extra
Vinagre de poma
Sal
Pebre negre
Pebre negre
Es netegen els cabdells, s’escorren bé i es
posen al plat on ho presentarem. L’amanim amb un xic d’oli d’oliva i sal.
Tallem la ceba, els pebrots i les olives ben
petitets i ho amanim amb l’oli, el vinagre i el pebre negre. Ho repartim per damunt de l’enciam.
Agafem el tall de pernil , hi posem formatge a
una punta i ho enrosquem. Farem el mateix amb l’altre. L’afegim al plat amb
unes torradetes a sota.
Notes: Se m’ocorre que podria estar molt bo escalfar
uns segons el saquet de pernil al microones, es desfaria una mica el formatge i
també quedaria molt bo! Ho podeu provar com vulgueu!
Bon profit!!
La picada que has fet és la meva preferida a l'estiu,la faig cada dia per acompanyar el que sigui, com tu dius, amb qualsevol pintxo mateix, aquest amb pernil salat i brie....pot ser impresionant!!! que bo! petons
ResponEliminahummm menudos pintxos te han quedado formidables!!! me tomaba yo un par ahora mismo!
ResponEliminaUn beso grande,
Nieves.
http://igloocooking.blogspot.com
Una manera diferent de presentar-los! segur que estaven boníssims. Petonets
ResponEliminaBonita presentacion y bien rica la ensalada.
ResponEliminaUn platet molt bo, sa i complet! Els cabdells així me'ls feia ma mare, nyam!
ResponEliminaPetons
Sandra
Un picada deliciosa.Aquest pintxos conviden de seguida a seure`s a taula.
ResponEliminauna ensalada molt bona per vaixar aquets quilets de mes que eh posat aquets estiu jeje
ResponEliminamolts petons