Pastis d’albergínies
Aquest és un plat molt ràpid de fer i molt fàcil, perfecte per acompanyar qualsevol recepta de carn, peix, o d'aperitiu, o fins hi tot per prendre un sopar lleuger.
Ingredients:
3 albergínies
3 ous
1 o dos alls
1 got de llet descremada
Formatge ratllat
Sal
Pebre
Pebrot del piquillo o escalivat
Posar les albergínies al microones a màxima
potencia, havent punxat la seva pell anteriorment, uns 10 min. Quan hagi passat
aquest temps, deixar reposar uns minuts dins el micro i punxar per notar si
estan tovetes i fetes. Deixar refredar i treure tota la polpa.
Barrejar en un bol la polpa esbocinada, els
ous, l’all tallat a trossets molt petitets, el got de llet, una mica de formatge
(1 o 2 cullerades), la sal i el pebre.
Posar en un motlle, en el meu cas de silicona,
i posar al microones a màxima potencia uns 10 minuts, o fons que es vegi que
està ben quallat.
Després espolvorejar formatge ratllat per
damunt i decorar amb tires de pebrot vermell, i tornar al microones i posar a l’opció de
gratinat perquè es dori.
Mencanta este plato ..se ve estupendo y la tarta fantastica bsssMARIMI
ResponEliminadoncs l'haurem de tastar!!! molts bon cap de setmana bonica. petonets
ResponEliminaMmmm.. m'encanten les alberginies!!! Aquest pastis te una pintassa.... M'encanta!!!
ResponEliminaBon cap de setmana!
Un petonas
Sònia
Roser que plato mas rico y sencillo... Um... nunca uso el micro, solo para calentar y poco mas! TOmo nota.
ResponEliminaBesitos
Moltes gràcies noies pels comentaris. Bon cap de setmana!!!
ResponEliminaIdeal per un sopar ràpid i sense complicacions...i amb una clareta, esclar!
ResponEliminaOohhh!! sabies que les albergínies són una de les meves verdures favorites!!??? aquest pastís es veu super fàcil! així que me'l guardo que l'he de provar!! petons guapa
ResponEliminaAhhh si?? A mi també m'agraden molt les alberginies! Bon finde!!
ResponEliminaQuina cosa més bona! El provarem quan tingui un sopar, és fantàstic pel pica a pica! ;)
ResponEliminaPetonets guapa!
Sandra
Un plato sencillo y resultón seguro que estará buenísimo.
ResponEliminaSaludos