Pastis de carabassó
Un primer plat ple de vitamines i diferent. Però no sols pot ser un primer plat sinò un acompanyament calentet per a qualsevol recepta, tant de peix, com de carn o fins hi tot pasta.
Ingredients:
2 carabassons
Formatges (mozzarella, brie i ratllat)
1 ceba
1 all
Oli d’oliva verge
Sal
Pebre
mantega
Ratllar els carabassons i treure l’excés d’aigua
amb una tela i pressionant amb força.
Posar en una casserola l’all i la ceba tallats petits amb una mica d’oli
i coure. Quan la ceba estigui quasi
feta, afegir el carabassó i saltejar uns
minuts, afegir sal i pebre al gust. Quan
ja estigui al punt retirar.
Encendre el forn a 200°amb el grill per gratinar i per baix també.
Sucar una font per a forn amb mantega pel fons
i per les vores. Afegir una base de carabassó i per damunt repartir el
formatge (la quantitat que més ens agradi). Fem el mateix amb una altra capa de carabassó i ho acabem amb
formatge ratllat per damunt. Posar al forn fins que es dori el formatge del
damunt.
hummm, que delicia Roser, me encanta el calabacín! Te ha quedado irresistible!
ResponEliminaM'encanta el carabassó i combinat amb formatge és boníssim"
ResponEliminaPetons.
em pots posar com vulguis el carbassó,´m'agrada moltísssssssssssim!!! ;P petonets
ResponEliminaQuina cosa més bona!!!
ResponEliminaCalabacín y queso, MMMM ¡me encanta! Besos.
ResponEliminaSuperbo, superversàtil amb qualsevol àpat...Fantàstic!
ResponEliminaNoia!! ets una crack!!! quina pinta que té amb 4ingredients!!! m'encanta ehh...te'l copio em sembla genial! petons
ResponEliminaMe parece lo siguiente de bueno..... genial, con lo que a mi me gustan las verduras, todas.. todas... Te ha quedado perfecto!! UN BESO!!
ResponElimina