Crema de carabassa
Avui per la nit toca celebrar la castanyada!!
I així doncs que millor que per dinar menjar una crema suau i calenteta, típica
d’aquesta època, que ens sentirà la mar de bé i bo!! I per la nit un bon banquet toca!
Ingredients:
500gr, de carabassa pelada i tallada a trossos
(no cal que siguin petits)
1 ceba
1 patata mitjana
1 culleradeta de mantega
Sal
Pebre negre recent molt
4 o 5 llesques de pa tallades a quadradets
Oli d’oliva
Posar en una olla mitjana aigua fins a la meitat.
Quan comenci a bullir afegir la carabassa, la ceba tallada a trossets i la
patata pelada i tallada en trossets. Bullir fins que estigui la carabassa i la
patata tendra.
Treure una mica d’aigua i deixar-ne una mica a
l’olla, salar al gust i triturar-ho tot. Afegir la mantega i barrejar fins que es desfaci.
Posar a fregir amb un cul d’oli els quadradets
de pa fins que estiguin dauradets.
Presentar la crema en un plat fondo amb pebre
per damunt i acompanyat d’uns quants quadradets de pa fregit.
que rica,que naranja, que manjar! me encanta!!! una receta buenísima! Besos!
ResponEliminaben fet! a fer lloc per la nit! ,) petonets i bona castanyada!!!
ResponEliminaJa tens raó ja, una sopa perfecte per fer un forat ben gran perquè hi càpiguen forçes panellets! bonissima! petons
ResponEliminaJo ara si que necessito aquesta cremeta...M´he atipat tant de panellets! Gràcies per la recepta.
ResponEliminaJa tenia ganes de que comencés a arribar el fred per menjar cremes de verdures. Bona preparació!
ResponEliminaPetons.