Cheesecake gelat de vainilla i Baileys
Aquest cheesecake (pastís de formatge) és molt
fàcil de fer ja que no necessita ni forn.I és boníssim amb el toc de Baileys que li dona el seu gust tan especial.
Ja que estem acomiadant l’estiu, encara que
poc a poc perquè encara fa bastant calor durant el dia, m’agradaria posar una recepta refrescant per
acabar de recordar-lo i poder endinsar-nos ja a la tardor i posar punt final a
les receptes fredes.
He extret la recepta del blog Cupcakelosophy, en el qual
aquest estiu es va dur a terme un concurs sobre aquests pastissos. Al concloure
el concurs va construir un llibre de receptes amb un recopilatori de totes les
receptes aportades, en el qual també surt la meva recepta de pastís de formatge
amb cireres. És un recopilatori molt interessant del qual encara tinc previst
de fer moltes més receptes que hi surten; de moment us mostro aquesta:
Ingredients:
Per la base:
- 150 gr. de mantega, tova
- 150 gr. de mantega, tova
-Llet (la que admeti)
- 500gr. de galetes integrals o digestives...
Pel pastís:
- 500gr. de galetes integrals o digestives...
Pel pastís:
- 500 gr. de formatge crema, tou
- 200 ml. de nata per muntar
- 100 gr. de sucre blanc
- 500 gr. de gelat de vainilla, tou
- 200 ml. de Baileys
Desfer la mantega al microones. Picar les galetes que quedin trossets molt petits barrejar amb la mantega, afegir llet fins que obtinguem una massa manejable.
Preparar el motlle, millor que sigui desmuntable. Folrar la base del motlle amb paper sulfuritzat (el que fem servir pel forn)
Folrar tota la base i el màxim que puguem per les vores del motlle amb la massa de galetes. Posar al congelador perquè quedi ferm mentre preparem el farcit.
En un bol batem el formatge amb les varetes i desprès afegir poc a poc el sucre i la nata. Seguir batent fins que quedin ben incorporats.
- 200 ml. de nata per muntar
- 100 gr. de sucre blanc
- 500 gr. de gelat de vainilla, tou
- 200 ml. de Baileys
Desfer la mantega al microones. Picar les galetes que quedin trossets molt petits barrejar amb la mantega, afegir llet fins que obtinguem una massa manejable.
Preparar el motlle, millor que sigui desmuntable. Folrar la base del motlle amb paper sulfuritzat (el que fem servir pel forn)
Folrar tota la base i el màxim que puguem per les vores del motlle amb la massa de galetes. Posar al congelador perquè quedi ferm mentre preparem el farcit.
En un bol batem el formatge amb les varetes i desprès afegir poc a poc el sucre i la nata. Seguir batent fins que quedin ben incorporats.
En un altre vol més gran, posar el gelat i batre una mica,
seguidament afegir la mescla anterior combinant amb el Baileys.
Treure el motlle del congelador, afegir-hi la massa, cobrir
amb film i congelar (mínim 1 nit).
Aquest cheesecake us aguantarà al congelador 1 mes i mig aproximadament, així que, és ideal per preparar i guardar.
Quan l’aneu a servir, recordeu de treure’l uns 20-30 minuts abans i guardar-lo en la nevera. Traieu només el que aneu a consumir ja que a la nevera es desfaria. I no el podríeu tornar a congelar.
Aquest cheesecake us aguantarà al congelador 1 mes i mig aproximadament, així que, és ideal per preparar i guardar.
Quan l’aneu a servir, recordeu de treure’l uns 20-30 minuts abans i guardar-lo en la nevera. Traieu només el que aneu a consumir ja que a la nevera es desfaria. I no el podríeu tornar a congelar.
Nota: m’ha agradat molt però el gelat, alhora de
menjar-lo, té textura de glaçonets, el pròxim cop provaré de fer com el procés
dels gelats, en que a les dues hores, unes dues o tres vegades, es barreja la massa per trencar aquestos
glaçons i quedi cremós.
unes postres molt bones ,com encara ten deu quedar-ten ja en tots tallar un troset que vaig venin,jeje. molts petons
ResponEliminaacabo de fer-ne un!!! però el meu amb forn... em guardo aquesta opció, que el Baileys segur que li queda boníssim!!!! petonets
ResponEliminaGuauuuuu!!! quina pintorraa!! i amb baileys!! es super facil, oi, amb gelat de vainilla! me'l guardoo ara mateix!! petons
ResponEliminaDebe estar deliciosísisisisma!
ResponEliminaBesos,
Nieves.
http://igloocooking.blogspot.com
Noia...has tornat super super de les vacances, oi? JO no acomiado cap estació amb aquest pastís sinó que el mantinc tot l´any, je, je, je...
ResponEliminaQue bona, el Bailey`s es l'unic que prenc de licor, crema..
ResponEliminaM'agrada la teva cheesecake.
Un petonet
M'encanta el Baileys així que aquest pastís m'ha d'agradar moltíssim!
ResponEliminaPetonets.
Té una pinta estupenda Roser! Els cheesecakes sempre han sigut la meva perdició jajaja, segur que estava boníssim!
ResponEliminaUn petó