Macarrons amb col i xampinyons

Cada cop més m’agrada la pasta combinada amb la verdura, amb carn se’m fa una mica pesada, i és per això que sempre que puc experimento amb la verdura que tinc, en aquest cas una col de l’hort del meu pare, deliciosa!




Ingredients 3 persones:
½ col
300gr. de macarrons
1 pot de xampinyons en conserva
1 ceba
2 alls
1 got de vi blanc
2 cullerades de tomàquet fregit
Sal
Oli d’oliva
Pebre negre
Alfàbrega seca

Posar abundant aigua a bullir i coure-hi la pasta el temps que marca el fabricant a l’envàs.

M’entres, posem un raig d’oli en una paella i posem a fregir la ceba i l’all ben talladets amb un polsim de sal. Passats uns 5 minuts afegim la col tallada amb tires fines i saltegem fins que redueixi, afegim els xampinyons i pebre negre i cuinem fins que estigui tot al punt. Posem el vi i el tomàquet i deixem 5 minuts que s’evapori l’alcohol, rectifiquem de sal, si cal.

Colar la pasta i afegir a la paella amb la verdura, integrar-hi els ingredients i servir en plats amb un polsim d’alfàbrega seca per damunt.

Comentaris

  1. Uns macarrons molt bons, i més si la verdura es fresca i de casa, que es nota molt la diferencia.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Unos macarrones que ya mismo te copio, ligeros y sabrosos, una buena idea!!!
    Besos.

    ResponElimina
  3. Quina bona pinta que tenen!! nosaltres també els preferim amb verdures. M'he fet seguidora del teu blog, i et convido a que tu també segueixes el meu.

    ResponElimina
  4. Jo la barrejo amb fideus tipus japonés però mai ho he fet amb macarrons. Si la col era de l'hort del pare segur que encara era més bona.
    Petons.

    ResponElimina
  5. Que delicia de pasta Roser, y encima de huerto caserito, ummmhhhh, me viene muy bien para mi nueva dieta.
    Besos guapa

    ResponElimina
  6. no puc amb la col jiji jo tinc uns espaguettis fets amb samfaina, com tu, també m'agrada barrejar la verdura

    ptns

    ResponElimina
  7. Quina pinta mes bona, han d'estar increíbles, i a més a més, sans!

    petons

    ResponElimina
  8. Els macarrons amb els xampis, sí però amb la col no...no m´agrada gens. La seva olor em repeleix. Per cert,ahir vaig fer les teves cassoletes de sobrassada. UN èxit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ahhh doncs me n'alegro molt que us hagin agradat! Quina gràcia!petonets

      Elimina
  9. Sembla que tu y jo sempre ens posem d'acord xata, perqué avui ja també n'he fet per menjarlos demá.
    Mol originals y sana M'AGRADEN!!! si molt!! moltissim!!!

    ResponElimina
  10. Pasta y champiñones. Pero ¿qué puedo decir? si son dos de mis ingredientes preferidos. Pues que me encanta. Besos.

    ResponElimina
  11. Boníssims! A mi totes les verdures m'encanten, i combinades amb pasta genials!
    PEtonets
    Sandra

    ResponElimina
  12. Em passa com tu. Jo carn a la pasta...mai!!! no se'm posa gens bé,però amb verdura m'encantaaa!!! i amb col i xampinyons ja ni et dic, a sobre és de tun pare oi? genial!! disfruta-ho !! petons

    ResponElimina
  13. amb col??? iaiaiaiia, precisament al post d'avui explico que no puc amb ella! 8( molts petonets guapa

    ResponElimina
  14. Quina bona pinta... m'encanta la pasta amb verdura. Mai la he probat amb col, m'ho apunto!! Petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.

Entrades populars