Macarrons amb col i xampinyons
Cada cop més m’agrada la pasta combinada amb la verdura, amb carn se’m fa una mica pesada, i és per això que sempre que puc experimento amb la verdura que tinc, en aquest cas una col de l’hort del meu pare, deliciosa!
Ingredients 3 persones:
½ col
300gr. de macarrons
1 pot de xampinyons en conserva
1 ceba
2 alls
1 got de vi blanc
2 cullerades de tomàquet fregit
Sal
Oli d’oliva
Pebre negre
Alfàbrega seca
Posar abundant aigua a bullir i coure-hi la pasta el temps que marca el fabricant a l’envàs.
M’entres, posem un raig d’oli en una paella i posem a fregir la ceba i l’all ben talladets amb un polsim de sal. Passats uns 5 minuts afegim la col tallada amb tires fines i saltegem fins que redueixi, afegim els xampinyons i pebre negre i cuinem fins que estigui tot al punt. Posem el vi i el tomàquet i deixem 5 minuts que s’evapori l’alcohol, rectifiquem de sal, si cal.
Colar la pasta i afegir a la paella amb la verdura, integrar-hi els ingredients i servir en plats amb un polsim d’alfàbrega seca per damunt.
Ingredients 3 persones:
½ col
300gr. de macarrons
1 pot de xampinyons en conserva
1 ceba
2 alls
1 got de vi blanc
2 cullerades de tomàquet fregit
Sal
Oli d’oliva
Pebre negre
Alfàbrega seca
Posar abundant aigua a bullir i coure-hi la pasta el temps que marca el fabricant a l’envàs.
M’entres, posem un raig d’oli en una paella i posem a fregir la ceba i l’all ben talladets amb un polsim de sal. Passats uns 5 minuts afegim la col tallada amb tires fines i saltegem fins que redueixi, afegim els xampinyons i pebre negre i cuinem fins que estigui tot al punt. Posem el vi i el tomàquet i deixem 5 minuts que s’evapori l’alcohol, rectifiquem de sal, si cal.
Colar la pasta i afegir a la paella amb la verdura, integrar-hi els ingredients i servir en plats amb un polsim d’alfàbrega seca per damunt.
Uns macarrons molt bons, i més si la verdura es fresca i de casa, que es nota molt la diferencia.
ResponEliminaUna abraçada
Unos macarrones que ya mismo te copio, ligeros y sabrosos, una buena idea!!!
ResponEliminaBesos.
Quina bona pinta que tenen!! nosaltres també els preferim amb verdures. M'he fet seguidora del teu blog, i et convido a que tu també segueixes el meu.
ResponEliminaJo la barrejo amb fideus tipus japonés però mai ho he fet amb macarrons. Si la col era de l'hort del pare segur que encara era més bona.
ResponEliminaPetons.
Que delicia de pasta Roser, y encima de huerto caserito, ummmhhhh, me viene muy bien para mi nueva dieta.
ResponEliminaBesos guapa
no puc amb la col jiji jo tinc uns espaguettis fets amb samfaina, com tu, també m'agrada barrejar la verdura
ResponEliminaptns
Quina pinta mes bona, han d'estar increíbles, i a més a més, sans!
ResponEliminapetons
Els macarrons amb els xampis, sí però amb la col no...no m´agrada gens. La seva olor em repeleix. Per cert,ahir vaig fer les teves cassoletes de sobrassada. UN èxit.
ResponEliminaAhhh doncs me n'alegro molt que us hagin agradat! Quina gràcia!petonets
EliminaSembla que tu y jo sempre ens posem d'acord xata, perqué avui ja també n'he fet per menjarlos demá.
ResponEliminaMol originals y sana M'AGRADEN!!! si molt!! moltissim!!!
Pasta y champiñones. Pero ¿qué puedo decir? si son dos de mis ingredientes preferidos. Pues que me encanta. Besos.
ResponEliminaBoníssims! A mi totes les verdures m'encanten, i combinades amb pasta genials!
ResponEliminaPEtonets
Sandra
Em passa com tu. Jo carn a la pasta...mai!!! no se'm posa gens bé,però amb verdura m'encantaaa!!! i amb col i xampinyons ja ni et dic, a sobre és de tun pare oi? genial!! disfruta-ho !! petons
ResponEliminaamb col??? iaiaiaiia, precisament al post d'avui explico que no puc amb ella! 8( molts petonets guapa
ResponEliminaQuina bona pinta... m'encanta la pasta amb verdura. Mai la he probat amb col, m'ho apunto!! Petons
ResponElimina