Provolone amb espècies


Ja hem començat un nou any!! I que ràpid que passen. Espero que sigui un any molt feliç per tothom!
Comencem amb la primera recepta d’aquest.

 
Ingredients:
Formatge provolone
Espècies ( les que més us agradin, jo he posat orenga i ras el haonut)
Oli d’oliva verge extra aromatitzat amb all, orenga, llorer i bitxo picant (l’he fet jo mateixa posant aquests ingredients en un recipient d’oli,  i esta boníssim)
1 cullerada de vi Pedro Ximenez ( o qualsevol altre que us agradi més)

Posem el formatge en una cassoleta o en un plat fons. Repartim tots els ingredients esmentats per damunt i ho posem al microones a màxima potència fins que veiem que el formatge s’hagi fos. Uns 3 minuts o així, depèn del microones.


Comentaris

  1. M´encanta aquest formatge, en menjaria cada dia i així amb espècies ha de ser especialment deliciós...un petonet!!!

    ResponElimina
  2. Hola guapisima!!!!
    Me encanta este entrante, todo lo que tenga que ver con el queso me vuelve loca, jajaja

    Perdona , por no haberte podido comentar el resto de tus entradas, pero he tenido un problema con los comentarios que ya está solucionado.
    Besitos

    ResponElimina
  3. Nena, nena!!! perque em fas caure en temptació???
    Aiss deu meu i jo que volie portarme bé!!!
    Perque... qui es pot resistir a aquesta caçoleta?
    PETONETS:)

    ResponElimina
  4. oooh!! m'has matat. M'encanta el provolone i ja comença a arribar l'hora de sopar, al meva panxa en vol!! Amb le sespècies que has posat deu ser boníssim!

    Molts petonets!

    ResponElimina
  5. qué pinta más buenísima tiene ese provolone, para mí es un peligro porque me lo comería yo solita
    Besos

    ResponElimina
  6. m'encanta aquest formatge i amb las espècies encara mes.

    ResponElimina
  7. Està boníssim! jo sempre me'l menjo amb orenga, però el ras el haonut li deu quedar molt bé.
    L'oli també deu estar molt bo amb el toc picant, ideal per acompanyar pitzzes.
    Una abraçada

    ResponElimina
  8. Això está de "chuca pan y moja",el formatge es la meva debilitat.
    Molts petons i que siguis molt feliç.

    ResponElimina
  9. hummmm me puedo comer la foto??? anda anda, porfaaaaa!!!!

    ResponElimina
  10. Gràcies per publicar-ho, cap a la cuina falta gent !!! :-)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Agraexo que deixeu comentaris. M'ajuden a seguir i a continuar publicant amb ànims i alegria.

Entrades populars