Provolone amb espècies
Ja hem començat un
nou any!! I que ràpid que passen. Espero que sigui un any molt feliç per
tothom!
Comencem amb la
primera recepta d’aquest.
Ingredients:
Formatge provolone
Espècies ( les que
més us agradin, jo he posat orenga i ras el haonut)
Oli d’oliva verge
extra aromatitzat amb all, orenga, llorer i bitxo picant (l’he fet jo mateixa posant
aquests ingredients en un recipient d’oli, i esta boníssim)
1 cullerada de vi Pedro
Ximenez ( o qualsevol altre que us agradi més)
Posem el formatge
en una cassoleta o en un plat fons. Repartim tots els ingredients esmentats per
damunt i ho posem al microones a màxima potència fins que veiem que el formatge
s’hagi fos. Uns 3 minuts o així, depèn del microones.
M´encanta aquest formatge, en menjaria cada dia i així amb espècies ha de ser especialment deliciós...un petonet!!!
ResponEliminaHola guapisima!!!!
ResponEliminaMe encanta este entrante, todo lo que tenga que ver con el queso me vuelve loca, jajaja
Perdona , por no haberte podido comentar el resto de tus entradas, pero he tenido un problema con los comentarios que ya está solucionado.
Besitos
Nena, nena!!! perque em fas caure en temptació???
ResponEliminaAiss deu meu i jo que volie portarme bé!!!
Perque... qui es pot resistir a aquesta caçoleta?
PETONETS:)
oooh!! m'has matat. M'encanta el provolone i ja comença a arribar l'hora de sopar, al meva panxa en vol!! Amb le sespècies que has posat deu ser boníssim!
ResponEliminaMolts petonets!
qué pinta más buenísima tiene ese provolone, para mí es un peligro porque me lo comería yo solita
ResponEliminaBesos
m'encanta aquest formatge i amb las espècies encara mes.
ResponEliminaEstà boníssim! jo sempre me'l menjo amb orenga, però el ras el haonut li deu quedar molt bé.
ResponEliminaL'oli també deu estar molt bo amb el toc picant, ideal per acompanyar pitzzes.
Una abraçada
Això está de "chuca pan y moja",el formatge es la meva debilitat.
ResponEliminaMolts petons i que siguis molt feliç.
hummmm me puedo comer la foto??? anda anda, porfaaaaa!!!!
ResponEliminaGràcies per publicar-ho, cap a la cuina falta gent !!! :-)
ResponElimina