Pastis de formatge amb espècies (speculoos cheesecake)
Aquest pastis me l’he dedicat a mi mateixa ja
que avui és el dia del MEU ANIVERSARI!! I serà el pastis que trauré després de
sopar. Ahh i el més especial és l'ajuda que he tingut, la meva parella que no entra mai a la cuina!! Amb els meus passos l'ha anat fent tot ell, i s'ha de dir que te una bona pinta i cremositat... (encara no l'hem provat). I no he posat les espelmes perquè només hi he fet la foto però per si
teniu curiositat ja en faig 26!! Uff com passen els anys!!
Ja he comentat alguns cops que m’encanta el
pastis de formatge i a quest cop l’he volgut provar amb una altra recepta i me
inspirat amb la recepta del blog de Cupcakelosophy en que es va inspirar amb les galetes d’espècies
típiques de les festes en alguns països. Jo he adaptat la recepta a la meva
manera, i no l’he tastat però em sembla que te que estar molt bona!
Ingredients:
Base: Un paquet de galetes (les que mes us
agradin)
1 bona cullerada de mantega
3 o 4 cullerades de llet (si fa falta)
Farcit: 900gr. de philadelphia
270gr. de sucre blanc
4 ous grans
400ml. de nata liquida per muntar
1 culleradeta i ½ de gingebre amb pols
1 culleradeta de canyella
1 culleradeta de nou moscada
1 culleradeta de ratlladura de llimó
1 culleradeta de sucre avainillat
Melmelada de frambuesa
Fer la base triturant les galletes, afegint la
mantega desfeta i barrejar fins aconseguir una massa, si que da seca es pot
afegir llet fins aconseguir una massa .
Sucar un motlle desmotllable de mantega i
posar la massa de galetes formant una base.
Ara afegim tots els altres ingredients en un
vol: la philadelphia, els ous, la nata (sense muntar), les espècies, la ratlladura
i el sucre. I barrejar tot amb la batedora
fins que no hi hagi grumolls.
Afegir al motlle amb la base de galeta i posar al
forn prèviament calent a 230° uns 45 o 50 minuts.
Quan estigui, deixar refredar i sucar amb
melmelada per damunt.
ANYS I ANYS, PER MOLTS ANYS, ROSER.
ResponEliminaDisfruta del teu dia, amb les persones que t'estimen
Per molts anys Roser!!! Te una pinta bonissima! ;)
ResponEliminaMoltes Felicitats!!! Segur que s'han llepat els dits amb aquest pastis tan bo! Petons
ResponEliminaMOLTES FELICITATS, BONICA QUE AQUETS 26 SIGUIN ELS MÉS FELIÇOS!!!,AMB AQUET PASTÍS Y EL AMOR DE LA TEVA PARELLA SEGUR QUE SÍ....PETONS
ResponEliminaHola reina, el comentari que trobarás de l'ALEX es meu ,els fills nena que tocan el ordinador...ja,ja...el descontrolan i pasa el que pasa, que acabis molt bé aquet gran día. petons.
ResponEliminaAnys i anys , per molts anys!! uuoooooo tens un any menys que jo!! que jovenetes! jiji!! a disfrutar del dia i de tot l'any...que només tindràs 26 una vegada!! que siguis molt feliç! petons guapa
ResponEliminaQue rico Roser, me encanta el pastel de queso, pero nunca lo habia probado asi con especies, y lo probaré seguro, que original!!!!
ResponEliminaBesos
Bon Any i Felicitats! Suposo que no va quedar cap engruna! Jo he provat les galetes però no l´he fet en format pastís.La melmelada de gerds deu contrastrar dolçament el gust de les espècies, no?
ResponEliminamés val tard que mai, no??? moltíssssssimes felicitats guapa! espero que hagis sigut i siguis molt feliç!!!! el pastís t'ha quedat perfecte!!! ;) molts petonets
ResponEliminaMoltes felicitats!!! Un xic en retard, però espero que fos un dia fantàstic.
ResponEliminaEl pastís ha d'estar boníssim! M'encanta la mescla de sabors deu ser molt especial.
Una abraçada
Muchas felicidades Roser y un buen pastel y muy especiado y aromatico,seguro que despues de cenar sera un golosina perfecta para un dia perfecto
ResponEliminapetons
Amb una mica de retràs, però MOLTES FELICITATS guapa!! 26 no són res... jo aquest any passaré al 3! buuuuuuua! jajaja
ResponEliminaquin ajudant t'has buscat, li ha quedat de luxe!
Petonets
Sandra
espectacular!!!!! de lujo marujo em encanta... te copiare esa de ponerle especias... sin duda!!! debe ser una locura aunque esperare 2 meses... que la dieta apremia!!
ResponEliminabesotes y feliz año
ostres Roser, arribo tard.. tot i així, moltes felicitats! amb un pastís així segur que vas passar un dia fantàstic.
ResponEliminaun peto