Carpaccio farcit amb préssec en almívar
Tenia ganes de menjar carpaccio, ja que m’agrada
molt i vaig comprar una safata en la que ja be preparat, tallat i amb una
bosseta de formatge. No en compro mai, sempre em reservo per quan vaig als
restaurants que se que ho fan bo, però aquest cop no em podia aguantar i ho
vaig tenir que comprar.
Alhora de presentar-ho vaig improvisar aquests
farcellets. Va sorgir una combinació molt bona i suau, m’han agradat molt!! I
perfectes per posar en un entrant!
Ingredients:
1 safata de carpaccio amb formatge parmesà.
Préssec en almívar (fet casolà per la meva
mare, està deliciós!).
Una mica de formatge parmesà en pols.
Estendre les llesques de carpaccio, farcir amb
préssec i formatge, tancar i posar formatge en pols per damunt.
HOLA ROSER ..que cantidad de recetas riquisimas tienes ..esos bombones me han cautivado ..jeje ya los tengo apuntados ...y esta receta es un encanto seguro buenisima te sigo y te invito a compartir mi blog bsssMARIMI
ResponEliminaSi tiene queso me gusta fijo. Besos.
ResponEliminaNoia, no em puc imaginar el gust, pero em sembla increible! ho he tastar aixi que apuntat!!! petons guapi
ResponEliminaBuf! Però com estàs d´inspirada, eh? Una combinació per descobrir...El préssec en almívar m´encanta.
ResponEliminaHola Roser, ja le he apuntat,ummmmmmmmmm, que bona
ResponEliminaUN ENTRANT tan EIXERIT com TÚ:)
ResponEliminaLa carn crua no m'agrada per més fina que es talli, però aquests farcellets es mengen amb la vista! Molt bona combinació!
ResponEliminaPetonets!
Anna
El carpacio de carn no m'agrada massa, i no se per què. Estic convençuda que el toc dolç del préssec queda genial. Petonets
ResponEliminaohhh, hacía demasiado tiempo que no pasaba por tu maravilloso blog... un tiempo precioso en el que mira que maravillas has preparado... me encanta este carpaccio... es ideal para sorprender estas fiestas! Besos
ResponEliminaExquisit!! Quina combinació més bona i encertada!! Me l'apunto. Petons
ResponElimina