Torrada amb pop i mango
Ja queda menys per Nadal i compartir taula amb
les persones que ens estimem i apreciem!
Aquesta setmana torno amb receptes salades per
aquests dinars i sopars que tenim pendents.
Sobretot
gaudiu molt i sigueu molt feliços!!
I ara un aperitiu genial!
Ingredients:
1 pop petit congelat
1 mango
Sal de foc (espot substituir per sal i pebre vermell picant)
Oli d’oliva verge extra
Descongelar i coure el pop en una olla amb
aigua bullit durant uns 40 minuts o fins que estigui ben tendre. Tallar a
rodanxes.
Pelar i tallar el mango amb tires. Posar una
gota d’oli en una paella i saltejar uns minuts el mango.
Muntar la torrada, posar una base de mango, el
pop per damunt, a sobre la sal de foc i un raig d’oli.
Llest!
Un regalet de la meva germana
Sal de foc. Sal picant!!
Quines RECEPTES tan DELICIOSES y ORIGINALS que ens deixes sempre ROSER.
ResponEliminaMolts bons dies NADALENCS plens de JOIA y PAU per a tu i els teus, i DESPEDEIXO L'ANY diente que estic ENCANTADA d'haverte conegut
MOLTS PETONETS:)
Molt original aquesta recepta, un aperitiu genial!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Nena!!!quina idea més bona....ens encanta el pop, aquet toca per las festas, es genial.
ResponEliminaUn petonás.
Polp i mango una combinaciò que no he tastat i la sal de foc donarà alegria al plat.
ResponEliminaBon Nadal
UNA COMBINACIÓ ORIGINAL I GENIAL
ResponEliminaBON NADAL
pop amb mango??? axò ho haurem de tastar!!!! quin regal més xulo de la teva sister!!! petonets
ResponEliminaOstres m'has desquadrat!! amb mango!! aixo ho he de provar sens dubte!! merci per la idea! petons guapa
ResponEliminaQuina combinació més curiosa amb el mango, tinc ganes de saber com deu quedar.
ResponEliminaUna abraçada
Crec que mai hagues pensat amb aquesta combinacio!! Pero me l'apunto, ha d'estar bonissim!! Un peto
ResponEliminapero que rico y que SUPER ORIGINAL!!! me has vuelto a sorprender y mucho... tengo que probarlo!! pulpo con mango... ni en mis mejores sueños se me habría ocurrido!
ResponEliminaBesos y FELICES FIESTAS (que esta semana YAAA empezamos!)
Quina combinació!! Deu estar deliciós com tot el que cuines, Roser! Que passis molt bones festes Rguapa!!
ResponEliminaUna abraçada.
Quina combinació més atrevida!
ResponEliminaAmb aquesta sal deu picar moltíssim!
Petons.