Triangles de filo farcits de formatge fresc i codonyat
Ja fa uns quants mesos en el programa Hoy
cocinas tú de la Eva Arguiñano, vaig veure aquestes postres que em van
encandilar del fàcil que ho vaig trobar i bo. Vaig pensar “aquest el tinc que
fer!!”
Fins ara no ho he provat perquè ja no me’n
recordava però fa poc vaig veure una altre cop el mateix programa repetit amb
aquesta recepta, i en aquesta ocasió ja m’he decidit, i la veritat és que és
facilíssim i molt bo!!
Ingredients per 4 triangles:
200gr. de formatge fresc
200gr. de confitura de codonyat
4 làmines de massa filo
3 cullerades de mantega
Una mica de sucre morè
Tallar a quadradets el formatge fresc i el codonyat.
Estendre dues làmines de massa filo (una
damunt de l’altra), i tallar-les en dues parts a lo llarg, quedant dos làmines
separades allargades i rectanculars.
Desfer la mantega al microones i sucar una
mica per damunt de la massa.
Farcir i fer la forma de triangle o qualsevol
altra forma. Sucar una mica amb mantega per damunt, perquè agafi color.
Fer el mateix amb les dues altres masses. Quedaran
quatre farcells.
Posar al forn preescalfat a 200°
entre 10 i 15 minuts. Vigilar que no es cremin!!
Treure del forn i posar sucre morè per damunt.
Dos ingredients que segur que combinen de maravella. A mi m'agrada molt la pasta filo, es poden fer tantes coses!
ResponEliminaUna abraçada
BONISSISIMMMMM!!!
ResponEliminaGracies maca:)
delicioso, yo los preparé hace algún tiempo con queso feta, masa filo y miel y también me quedaron muy ricos, viendo los tuyos se ve que son una tentación absoluta!
ResponEliminaBesitos y buen finde!
les coses amb pasta filo queden genial!!! m'ho apunto pq sembla boníssim!! molts petonets
ResponEliminaDE VERITAT TÉ QUE SER GENIAL!!!
ResponEliminaUna idea estupenda per fer ben rápid.Petons
Doncs si que ha d'estar bo si!! la combinació m'agrada moolt! i amb la pasta filo, que em xifla....petons
ResponEliminaEl formatges i el codonyat lliguen a la perfecció però quan dius confitura vols dir carn de codony(membrillo)o és melmelada de codony?
ResponEliminaaixò a de esser bonissim... pero molt!!!
ResponEliminapetons
D'aquestes festes no passa que faci una recepta amb pasta fil·lo que li tinc moltes ganes i no hi ha manera!
ResponEliminaPetonets.
Cristina el que hi he posat és carn de codony(membrillo).
ResponEliminaGràcies a tots pels comentaris, la veritat es que estaba bonissim si ho proveu no us decepcionarà! Petonets!!
ResponEliminaTambién está muy ricas, yo tengo unos pendientes de publicar también con membrillo.
ResponElimina¡Feliz Navidad!
Abrazos.