Nous garrapinyades
Entre els fruits secs, les nous són les meves preferides, així que he adaptat la recepta d'ametlles garrapinyades canviant les ametlles per nous i queda boníssim també!
Aquest pot ser un bon regal per aquestes festes!! Aniveu-vos!!
Ingredients:
2 gots de nous pelades
2 gots de sucre moreno
2 gots d’aigua
Posar tot en una cassoleta o en una paella
fonda tipus wok, i deixar coure a foc lent durant una bona estona, uns 45
minuts o més i removent sovint. Quan el sucre es comenci a cristal·litzar
remoure sense parar fins que cobreixi del tot les nous.
Envia'm un potet dona! jajaja. Uff què bones segur!
ResponEliminaLas recetas de Glutoniana
Todos cocinamos sin gluten
I no se't ralla la cassola? Es que les vegades que ho he fet i no era en cassola de fang me les he carregat...
ResponEliminaA mi també m'agraden molt els garrapinyats!
Petons.
que buena ide hacer garrapiñados en casa... nunca se me habría ocurrido... me encanta! besos
ResponEliminaI tant si es un bon regal! que llaminers que són! A les fires sempre en comprava d'atmetlles garrapinyades, i ara la veritat es que fa molt de temps que no en menjo, no em llamen tant com abans...pero al recordar el sabor...em desfaig!! A veure si m'animo a fer-les que total són 3 ingredients i un el necessitem cada dia!! petons guapa
ResponEliminala nostra padrina sempre en feia, i ens encabtaven! encara no m'he animat, però ho tinc a pendents!!! molts petonets
ResponEliminaque bones que son, quant començes a menjar-ne una no pots parar, et menjaries tot el pot. molts petons
ResponEliminaTenía moltes ganes de fer garrapiñades i no sabía com posarmi, aixó a sigut "un puntazo"...ja,ja.
ResponEliminamolts petons guapa!!!
molt bona pensada... les garrapinyades les tinc a pendents... i ara amb nous.. amb el segell d'urgent!!
ResponEliminaK bones !!!
ResponElimina