Torrons de xocolata blanca amb arròs unflat i galetes napolitanes
Aquesta quinzena La
recepta del 15 ens ha proposat fer torrons. És el primer cop que en faig i
estic bastant satisfeta, he aconseguit una recepta molt fàcil i bona, i m’ha
sortit a la primera!! No m’ho
esperava...
Aquí us presento els torrons que he elaborat
amb dues versions diferents.
Ingredients:
450gr. de xocolata blanca
60gr. de mantega de porc
80gr. d’arròs unflat de xocolata amb llet
8 galetes napolitanes de canyella
Una mica de canyella amb pols
Desfer la xocolata i la mantega al microones a
baixa potència.
Preparem dos motlles, en un repartim les
galetes per la base i en l’altre l’arròs.
Quan estigui la xocolata desfeta hi afegim la
mantega, també desfeta, i ho barregem bé fins que quedi tota una crema
homogènia.
Ho repartim en els dos motlles a parts iguals,
posem una mica de canyella per damunt per decorar .
Tapem amb paper film i deixar a la nevera unes
2 hores.
Mmmmm, m'encanta la xocolata blanca! M'apunto la recepta, sobretot el de galetes, que deu quedar boníssim, amb la canyella!
ResponEliminaDoncs mira, no sé amb quin dels dos em quedaria!
ResponEliminaPetons.
Jo ho tinc clar amb què em quedaria... amb un tros de cada!! Quina delícia nena!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar maca!
Petonets
Sandra
Uau! M'imagín la textura cruixenteta.. Un plaer!
ResponEliminavaiga torronet mes bo, no se quin em quedaria, grec que els probaria els dos jeje.
ResponEliminapetonsss
Te han quedado muy bien aunque me quedaría con el primero, pero también probaría el de galletas. ¡Qué buenos! Besos.
ResponEliminaA jo és que la xocolata amb galeta em torna boja. Una sportació fantàstica per a la recepta del 15! Déu n'hi do quantes receptes exquisides!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar.
Petonets!
que combinacion mas sorprendente y muy buena ,me ha gustado
ResponEliminapeto
aquest segur que agrada a tothom!!!! petonets reina
ResponEliminaRoser m'encanta aquest torró
ResponEliminaQue bó Roser!!! una combinació ben original... aquests d´arrós sempre triunfen.. un petó des d´Almacelles.
ResponEliminaM'encanta el de napolitanes.... mmmmm.. quina delicia!!!
ResponEliminaUn petonas
Sònia
Si puc triar em quedo amb el de napolitanes... quina delicia!!! M'encanta!!
ResponEliminaUn petonas
Sònia
Si puc triar em quedo amb el de napolitanes... quina delicia!!! M'encanta!!
ResponEliminaUn petonas
Sònia
Ummmm que bueno, chocolate blanco y arroz inflado menuda combinación el de napolitanas también estará de miedo.
ResponEliminaSaludos
Jolin la tia, no t'has estat de res ehh!!! ufff més viciós no pot ser!! m'agrada no, m'encantaaa. Les galetes napolitanes són de les meves preferides! petonets
ResponEliminaQue bo!! a les meues filles els encanta la xocolata blanca. Quina bona recepta per a fer amb elles!!
ResponEliminaHola Roser bona nit!!!
ResponEliminammmm quina gana, a més xocolata blanca és la meva preferida, crec que m'has robat el gust amb aquests torrons, jo estic amb la Sandra em quedo amb un tros de cada :P
Una abraçada.
Benvinguts als nous visitants i gracies a tots pels comentaris!!
ResponEliminaGràcies a la recepta del 15 he descobert que per fer un bon turró de Suchard cal llard de porc, qui ho havia de dir...
ResponEliminaTotes dues versions em semblen fantàstiques!!
Encara que reventi...ja,ja,ja pero aquet també el provaré!!!
ResponEliminaUn petonas.
M'ha agradat molt el teu blog.
ResponEliminaUns turrons molt bons, el gust de les napolitanes deu quedar molt bé amb la xocolata blanca.
Una abraçada
Tenen molt bona pinta, Roser! I m'ha fet gràcia això de "unflat" amb "u", a casa meva també ho diuen així...
ResponEliminaPetonets!
Anna
Mmmmmmmmmm que rico!!!!
ResponEliminaQue tengas Felices Navidades.
Molt original la versió de les galetes de canyela!
ResponEliminaUn petonet
Doncs et felicito.
ResponEliminaL'has brodat!
Bona combinació d'ingredients, senzilla elaboració i un resultat espectacular!
Què més volem?
Una abraçada