Xampinyons farcits
Que tal van les
festes?? Jo estic emborratxada de menjar!! Jjejejej Aquesta setmana a cuidar-se
que el finde encara ens queda una tanda més.
Doncs aquesta
setmana torno amb les receptes per picar, que com heu comprovat són les que m’agraden
més a mi. I aquest cop una recepta facilíssima i molt bona!!
Ingredients:
1 safata de
xampinyons sencers grans
Philadelphia light
Beicon
Melmelada de
tomàquet
Rentar els
xampinyons, retirar el tronquet i fer una mica d’espai per farcir. Regar amb
una mica d’oli d’oliva i una mica de sal. Posar al microones uns 5 minuts,
retirar l’aigua que es forma, posar 5 minuts més, o fins que observem que estan
fets.
Farcir amb
philadelphia i posar a la meitat tires de beicon, i posar uns pocs minuts més a
gratinar al micro.
Quan estigui fet el
beicon ho retirem, posem a l’altra meitat la melmelada per damunt i llest!!!
Jo també estic emborratxada de menjar...i quina resaca uff!! a mi també m'agrada molt el picapica, i els xampis farcits m'encanten!! la teva combinació no l'he tastat mai, vull provar la mermelada de tomàquet!!petons guapi i a cuidar-se
ResponEliminaEls xampinyons perfectes com a plat post-nadalenc.
ResponEliminaLa teva proposta de farciment es veu molt interessant.
Salut!
Que fácil y que bó!!!Aixo dona gust,petons!!!
ResponEliminaQUINA SUGERENCIA TAN FACIL I DELICIOSA NENA!!!
ResponEliminaM'han encantat, els faré la nit de cap d'Any, segur
GRACIES MACA:)
Roser, molt molt bona y super-fácil
ResponEliminaEls xampis farcits són una bona alternativa per picar, fàcil i gustosa!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Molt bona proposta Roser, un aperitiu fàcil que m´apunto per sorprendre aquests dies.. Petons i Bon Any Nou.
ResponEliminaUna xampinyons perfectes per un aperitiu, d'aquets que agraden a tothom.
ResponEliminaUna abraçada
un besito, MUYYY FELIZ NOCHE Y UN FELICÍSIMO 2012!!!
ResponEliminaNieves.