Cassoleta de paté d’anxoves
Ja estem a dia 1 de desembre! Com passen els
dies volant...
En molts pocs dies, no ens donarem compte i
ja estarem a Nadal, i per això a partir d’avui començaré a penjar receptes
dedicades a les festes, en concret aperitius, i alguna altra idea, per tenir
algunes receptes diferents, variades i originals per convidar a la família o
amics. Seran aperitius molt fàcils.
Comencem doncs amb aquestes cassoletes.
Ingredients:
7 o 8 cassoletes (les compro fetes)
1 envàs petit d’anxoves (de 80 o 100gr.)
3 cullerades de crema de formatge d’untar
light
Olives
En un morter xafar les anxoves fins que puguem
aconseguir una mescla homogènia. Afegir el formatge i barrejar fins que estigui
homogeni.
Omplir les cassoles i posar la meitat d’una
oliva a cadascuna.
Nota: depèn de la quantitat que vulgueu fer, poseu
el doble en els ingredients.
Un aperitivo muy fácil y sabroso. Me apunto la receta. Besos.
ResponEliminaLes cassoletes mai fallen!!! petonets guapa
ResponEliminaAmb aquestes tartaletes es fan uns aperitius boníssims, com segur que ho són el que ens presentes!
ResponEliminaPetonets
Sandra
sí es que ya apetece pensar en las fiestas venideras! pués para empezar te ha quedado un aperitivito de lo más tentador... con tu permiso me tomo un par! Besitos
ResponEliminaCassoletes són sinònim d´èxit...Ara mateix traspassaria la pantalla. El punt d´oliva m´encanta.
ResponEliminaBon aperitiu!!amb anxoves no ho he provat mai així que ja sé...m'apunto la teva recepta!! amb la oliva li dóna el toc genial final! petons
ResponEliminaun molt bo aperitu, amb axoves de l'Escala.Roser
ResponEliminaLes vaig fer iguals, però enlloc de formatge, amb mantega! però provaré la teva proposta, serà menys calorica.
ResponElimina